ŠOKOVÝ ZCHLAZOVAČ/ZMRAZOVAČ BC 1011 PRACTIC
Pomocí šokeru zamezíte množení nežádoucích mikroorganizmů a bakterií, které pokrmy znehodnotí. Současně docílíte toho, že si připravené pokrmy uchovají svou přirozenou vlhkost, barvu, chuť i aroma. Bonusem k těmto všem výhodám je, že šokery nabízejí efektivní využití času.
Kapacita šokeru je 10 zásuvů = 28 kg potraviny k chlazení, 18 kg potraviny k mražení. Rozměr gastronádob je GN 1/1 (530x325 mm). K šokovému zchlazovači lze vybrat různé druhy gastronádob. Není zde k dispozici vyhřívaná teplotní sonda, HACCP set s USB vstupem ani UV sterilizační lampa tak jako u modelů Comfort.
ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA
Šokové zchazovače Practic jsou jednodušší variantou šokerů s omezenými funkcemi, menší kapacitou mražení/chlazení a slabší dodatečnou výbavou. Chlazení/mrazení je však stále na vysoké úrovni a zákazníkům, kterým stačí základní vybavení budou tyto modely plně dostačovat.
Ideální kombinace úspory peněz, výkonu a spolehlivosti
Celkové provedení z ušlechtilé oceli AISI 304
Vzduchem chlazená kondenzační jednotka
60 mm polyurethanová pěnová izolace (40 kg/m3)
Elektronické mikropočítačové řízení
Hygienický vnitřní prostor se zaoblenými rohy pro lepší cirkulaci vzduchu a snadné čištění
Optimální rovnoměrnost teploty ve vnitřním prostoru
Snadno vyjímatelná sonda pro měření teploty v jádře potraviny
Automatický přechod do režimu konzervace po ukončení zchlazovacího resp. zmrazovacího cyklu
STANDARDNÍ VYBAVENÍ
60 mm polyurethanová pěnová izolace (40 kg/m3)
Manualní Soft a Hard chladící a mrazící cykly
Chladící a mrazící cykly kontrolované časem a teplotou
Možný automatický udržovací cyklus
Teplotní sonda
Automatické rozmrazování (kromě 4 a 5 zásuvových modelů)
TECHNICKÉ PARAMETRY
Model BC 1011 P
Kapacita 10 x GN1/1
Kapacita na zchlazování +90° C > +3 °C 28 kg
Kapacita na zmrazování +90° C > -18 °C 18 kg
Rozteč zásuvů 75 mm
Celkový příkon 2,3 kW
Rozměry (Š x V x H) 800 x 1800 x 825 mm
Jištění 16 A
Napájení 3N~/400 V/ 50 Hz
Chladivo R 404 A